Uleiuri esențiale? Da, te rog.

0
928

Popularitatea produselor naturale, fie ele terapeutice, cosmetice sau pentru uz casnic, e în continuă creștere, iar uleiurile esenţiale ocupă un loc de cinste pe piaţa produselor care folosesc puterea plantelor.

Ca pentru mulți dintre voi, acum câțiva ani, uleiurile esențiale însemnau pentru mine doar un miros plăcut. Primisem cadou un diffuser și aveam câteva uleiuri pe care le foloseam cu totul aleatoriu. Îmi plăceau toate. Am folosit pentru prima dată uleiurile doTERRA în scop terapeutic într-o vacanță. Probabil de la aerul condiționat din avion, m-am trezit în a doua zi de concediu cu o gâdilătură în gât despre care știam că sunt șanse mari să se transforme în durere, apoi în tuse, în cel mai bun caz. Nu-mi făceam mari speranțe că scap de clasicele 7 zile de răceală, așa că am acceptat, în dorul lelii, să iau două picături de ulei On Guard pe limbă, seara, înainte de culcare, când deja simțeam la înghițire un disconfort evident. A doua zi mi-am dat seama de-abia după vreo oră de bălăceală cu copiii că durerea mea dispăruse ca prin minune. În același concediu, am folosit uleiul de mentă (Peppermint), pe tâmple și pe ceafă, pentru o durere de cap. I-am simțit în câteva minute efectul relaxant și răcoritor, iar durerea de cap mi-a trecut destul de repede.

Îmi procuram uleiurile de la o prietenă și am început să le folosesc în diferite situații apărute în familie. Deja în diffuser nu mai puneam orice ulei, la întâmplare, ci îl foloseam în funcție de moment și de efectul pe care doream să-l obțin. Destul de curând am început să-mi doresc să experimentez mai multe uleiuri și combinații, așa că mi-am creat un cont doTERRA.

Sunt o mulţime de locuri de unde îți poți procura aceste uleiuri, chiar beneficiind de oferte speciale, dar dacă te-ai convins deja de calitatea şi puritatea uleiurilor esenţiale doTERRA, varianta cea mai simplă, mai rapidă și mai avantajoasă financiar este să-ţi creezi propriul cont doTERRA.

Crearea propriului cont doTERRA vine cu numeroase avantaje. Le enumăr pe cele care mi s-au părut mie cele mai importante.

Calitate garantată

Achiziționarea produselor doTERRA direct de la sursă îți oferă certitudinea calității și autenticității lor.

Cel mai bun preț posibil

Crearea unui cont doTERRA îți asigură, din start, o reducere de 25% față de prețul de vânzare, aceasta fiind și reducerea minimă te care te vei bucura de fiecare dată când comanzi produse.

În plus, ai posibilitatea de a achiziționa produse „pe puncte“, de a primi lunar, gratuit, „produsul lunii“ și de a beneficia de transport gratuit – prin înrolarea în programul LRP „Loyalty Reward Program“. Participarea în acest program presupune o achiziție lunară minimă.  Sunt o mulțime de produse doTERRA de îngrijire personală care dau dependență și pe care vei dori să le ai în permanență în casă. Spre exemplu, nouă nu ne lipsesc niciodată produsele din gama OnGuard, atât cele pentru curățenie, cât și cele pe care le folosim în toaleta zilnică, precum săpunul de mâini, apa de gură sau pasta de dinți, pe care o folosesc atât adulții cât și copiii. Numai comandând lunar produsele uzuale de igienă personală, cosmetică și suplimente alimentare, de exemplu, vei ajunge să-ți achiziționezi pe puncte uleiurile esențiale preferate.

Sprijin și îndrumare

Crearea unui cont doTERRA îți asigură acesul la resurse neprețuite și la o întreagă comunitate, cu sprijinul căreia vei învăța cum să folosești uleiurile esențiale la adevărata lor capacitate și, mai ales, în siguranță. Vei învăța despre proprietățile uleiurilor, despre modul lor de utilizare, despre cum să le combini pentru a le maximiza efectul și despre cum să-ți trăiești viața natural, în echilibru fizic, mental și emoțional.