Reteta pentru toata familia: paste cu carne

Buna, dragile mele! Astazi gatim tot ceva simplu si bun, numai bun pentru serile in care toata familia se asaza la masa: paste cu carne!

Paste cu carne – ingrediente necesare

  • Paste
  • Carne tocata (porc si vita, ~1kg)
  • Ceapa alba si rosie
  • Usturoi
  • Bulion (~300g)

paste-cu-carne

Mod de preparare

Tocam ceapa cat mai marunt si o calim la foc mic intr-o tigaie cu 100ml de ulei de floarea soarelui, putina sare si o cana cu apa. Intre timp, punem pastele la fiert cu un pic de sare.

Urmatorul pas este fierberea carnii tocate, care trebuie sa stea la flacara mica timp 30 de minute. Dupa ce am calit ceapa, adaugam peste ea carnea fiarta (stoarsa de apa) si amestecam. Acest amestec trebuie sa stea la foc mic timp de 15 minute, dupa care adaugam si bulionul si 4 catei de usturoi taiati, pentru un gust supeeer bun!

Peste pastele fierte, adaugam compozitia rezultata siiii… Pofta mare! 🙂

nicoleta-luciu-paste-cu-carne-blog

By Nicoleta

27 Comments

Lasă un răspuns

Related Posts

  • 48 de ore in Brasov

  • Ce sa mananci ca sa scapi de celulita

  • Ce poti sa faci cu… un cartof?!

  • Decolorant NATURAL pentru par. Sau cum sa te decolorezi fara sa-ti distrugi parul!