Sărbători de poveste la targul de Craciun Cloud No 9

0
3484

Editia de Craciun a targului Cloud No 9 va avea loc pe 17 și 18 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms, unde peste 70 de designeri români au pregătit creații cu suflet și poveste, care să inspire în alegerea celor mai spectaculoase cadouri de sarbatori în secțiunile: design vestimentar, bijuterie de autor, accesorii, vintage autentic, decorațiuni, cosmetice și cadouri pentru copii.

Cloud No. 9 reunește cei mai creativi designeri români, precum Otilia Flonta, Mihaela Glăvan, Alexandra Abraham, Ana Kaloni, Clara Rotescu, Csilla Tulogdy, Bianca Popp, Hanami, Iutta, snob., Bookletta, Lure Studio, alături de nume influente din fashion-ul românesc ca Dana Rogoz, Sore și Carmen Negoiță și colecțiile care le poartă semnătura, într-un eveniment recomandat de stilistul Ovidiu Buta.

Stilistul Ovidiu Buta va susține o conferință în care va face recomandări de styling pentru cele mai cool ținute de sărbători, iar celebrul fotograf Marius Bărăgan va fi la Cloud No. 9, pe 17 și 18 decembrie, pentru a face un cadou unic de Crăciun: un portret alături de familie sau de prieteni, în jurul bradului de Crăciun.

La Cloud No. 9, poți să-i ajuți și pe alții să aibă Sărbători de poveste. Asociaţia “Dăruieşte Viaţă” crede ca nicicând nu suntem mai fericiţi decât atunci când dăruim, cand ne gândim la dorinţele celor din jur şi îi ajutăm să şi le împlinească. Aşa s-a născut Brăţara Magică, darul care dăruieşte. Brăţara îi va aminti în fiecare zi celui care o poartă să lupte pentru visul său, dar şi să dăruiască speranţă. Brăţara magică din argint, creată de Malvensky, va fi la Cloud No. 9. Toate fondurile strânse din donatiile  pentru acest dar special vor fi folosite în proiectele umanitare ale Asociaţiei “Dăruieşte Viaţă”.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe pagina de Facebook www.facebook.com/cloud9magazine.