Care este reteta succesului?

2
6910

Uneori primesc acea intrebare cliseica: care este reteta succesului? Ce faci ca sa-ti mearga toate bine? Cum poti sa cresti si pe plan profesional si pe plan personal cu succes?

Ei bine, astazi vreau sa dezbatem putin subiectul acesta. Inainte de toate, vreau sa lamuresc ca nu ma consider o femeie de succes, ci mai degraba o femeie implinita. Cu o familie superba (nu incape loc de modestie cand vine vorba de familia mea) si un parcurs al vietii normal, linistit, fara prea multe evenimente nefiresti, care sa imi perturbe linistea in mod ireparabil.

Reteta succesului?

Dar voi raspunde, totusi, care este reteta succesului meu, daca tot ne place sa il numim „succes”.

Singurul lucru constant din viata mea, la care am avut grija intotdeauna, a fost comportamentul fata de oamenii din jurul meuDe-aici deduc ca aceasta a fost, de fapt, reteta mea.

Motto-ul meu in viata este sa ai grija cum te porti cu oamenii in drumul tau spre varf, pentru ca tot ei sunt cei care te vor astepta si la coborare.

Asadar, am fost pur si simplu… om. Nu fiindca mi-am impus-o, nu am facut-o cu scopul precis de a ajunge departe, ci pur si simplu fiindca asa am fost construita. Am pus semnul egal intre toti oamenii, de la cel mai mic si pana la cel mai mare, si am oferit tuturor prezumtia de respect si prietenie pe care mi-o doresc si eu la randul meu de la ei.

Sunt de parere ca toate lucrurile bune in viata se fac cu oamenii. Ca cel mai de pret lucru este sa fii intotdeauna inconjurat de cei dragi, iar acest lucru se intampla daca si tu esti, la randul tau, alaturi de cei care au nevoie.

Astfel, in drumul meu spre varf, spre succes, numeste-l cum vrei, am fost intotdeauna… ajutata. Impinsa de la spate cand a fost nevoie. Sfatuita. Fiindca am adunat alaturi de mine oameni frumosi.

Asadar… reteta succesului e simpla: succesul il obtii greu, iar de cele mai multe ori e nevoie de oameni care sa-l valideze. De aceea este esential sa fii om, la randul tau, cu toti oamenii din jurul tau!