Cele mai cunoscute aplicatii pentru muzica care nu necesita WiFi

0
643

Smartphone-ul este un dispozitiv pe care il folosim zilnic, de la cei mici si pana la cei mari. De la copii la adolescenti, de la adultii tineri si la seniori, fiecare dintre noi folosim acest dispozitiv, in jur de 5 ore in fiecare zii, conform statisticilor.
Alegerea unui telefon mobil inteligent este cu atat mai importanta cu cat, datorita aplicatiilor pe care le alegem, viata noastra poate fi mult simplificata, dupa cum putem descoperi si pe Cosmetiquette, un portal care contine foarte multe articole despre smartphone-uri, aplicatii pentru smartphone-uri, review-uri ale telefoanelor mobile inteligente si nu numai.
Am avut ocazia de a citi o multime de articole pe Cosmetiquette despre aplicatii pentru smartphone, motiv pentru care dupa mai multe cercetari, am decis sa va prezentam unele dintre cele mai importante aplicatii pentru a asculta muzica pe smartphone, fara a activa wifi sau datele mobile.

1. Google Play Music

Google Play Music este o aplicatie preinstalata in versiunile Android 4.4 si versiunile ulterioare. Persoanele care detin un smartphone care utilizeaza versiunile de mai jos 4.4 pot descarca aceasta aplicatie usor si rapid, din Google Play Store.
Aceasta aplicatie poate reda muzica offline si este cu atat mai eficienta, cu cat le permite utilizatorilor sa stocheze muzica accesand contul lor Google. Aplicatia este usor de utilizat, astfel ca fiecare utilizator se va descurca sa o foloseasca, si functioneaza fara probleme.
Compusa din categorii precum Artist, Albume, Playlist traditional si Melodii, Google Play Music este o aplicatie cool pentru cei carora le place sa asculte muzica, are widget-uri care le va permite sa afiseze aplicatia pe ecranul de pornire.

2. iHeartRadio

iHeartRadio este o aplicatie radio Android care poate fi descarcata gratuit din magazinul Google Play de catre utilizatori. Este o aplicatie care gazduieste de exemplu mai bine de 850 de posturi de radio si poate functiona atat online, cat si offline. De asemenea, cuprinde AM si FM si acopera o varietate de stiluri populare de muzica, inclusiv rap, jazz si country.
iHeartRadio transmite muzica, dar puteti descarca si muzica de pe ea. Aceasta aplicatie reda, de asemenea, muzica sezoniera de Craciun etc. De aceea, in cazul in care aveti nevoie de o aplicatie interesanta pentru a asculta muzica fara a fi nevoie sa aveti telefonul conectat la internet prin wifi sau date mobile, este indicat sa folositi aceasta aplicatie.

3. Spotify

Spotify este de-asemenea o alta aplicatie spectaculoasa care nu are nevoie de Wi-Fi sau internet. Se remarca datorita faptului ca dispune de peste 50 de milioane de piese de la unii artisti de muzica legendari si talente in crestere. Spotify este o aplicatie de muzica pe care o puteti descarca gratuit, dar daca cumparati versiunea pro a aplicatiei, puteti descarca melodii pentru a le asculta offline.
O astfel de aplicatie este deosebit de eficienta, indiferent ca mergeti la sala, asteptati autobuzul sau pur si simplu va plimbati si doriti sa auziti muzica preferata in casti.

4. Pandora

Una dintre cele mai cunoscute aplicatii de streaming muzical de pe internet, este in mod evident Pandora, aceasta aplicatie avand o lista substantiala de piese muzicale. Navigabila cu usurinta, aceasta aplicatie muzicala ofera, de asemenea, functii suplimentare, cum ar fi ceasul cu alarma, care va permite sa va treziti cu muzica preferata.
Aplicatia isi actualizeaza in mod constant colectia cu muzica de ultima ora. De asemenea, puteti sa cautati chiar si un anumit artist sau o melodie care va place, iar aplicatia va va directiona catre un post de radio cu muzica de acel gen.

5. SoundCloud

Daca sunteti in cautarea unei colectii imense de piese muzicale, aceasta aplicatie este cea mai potrivita pentru dvs. Cea mai buna parte a aplicatiei este ca va permite sa incarcati si propriile piese. Aceasta aplicatie este o combinatie perfecta de streaming de muzica si social media.
SoundCloud va permite sa cautati muzica veche si noua. Pentru a utiliza aceasta aplicatie, pur si simplu conectati-va si urmati melodiile preferate.
De asemenea, puteti sa comentati anumite melodii si sa interactionati cu artisti si sa stiti cat mai multe informatii despre muzica preferata. Dat fiind faptul ca oricine isi poate incarca muzica pe SoundCloud, artistii in devenire sunt, de asemenea, usor de gasit aici.
Acestea sunt asadar 5 dintre cele mai interesante aplicatii smartphone pe care le puteti folosi pentru a asculta muzica preferata chiar si atunci cand nu va conectati la internet prin wifi sau date mobile.
Cu siguranta insa, atunci cand alegeti sa va cumparati un smartphone, nu il veti folosi doar pentru a sculta muzica preferata si pentru a instala astfel de aplicatii. Tocmai de aceea, este indicat sa va indreptati atentia spre portalul Cosmetiquette, unde puteti descoperi cele mai noi review-uri ale smartphone-urilor de ultima generatie.
Pe acest portal puteti descoperi de-asemenea prezentarea diferitelor aplicatii pentru smartphone. Aruncati o privire, si cu siguranta alegera smartphone-ului, dar si a aplicatiilor potrivite pentru necesitatile dvs. va fi o misiune mult mai usoara. In plus, puteti gasi multe alte informatii interesante.