Termeni si conditii

Bun venit pe nicoletaluciu.ro!

Acest site apartine SC Web Media Marketing SRL, RO.14800046 cu Numar de Ordine in Registrul Comertului J40/2917/2001, CUI 13779914, sediu social in Bucuresti, Bd. Unirii nr. 68, Bl. K2, Sc. A, Et. 8, Ap. 29, Sector 3.

Preambul

Prin Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.nicoletaluciu.ro detaliate mai jos se stabilesc conditiile in care o persoana poate vizita, accesa si utiliza acest site.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

Atat accesarea prezentei pagini, cat si simpla vizitare a site-ului reprezinta acordul dvs de a respecta intrutotul clauzele detaliate in Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea site-ului.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.nicoletaluciu.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea S.C. Web Media Marketing S.R.L., fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de S.C. Web Media Marketing S.R.L. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al S.C. Web Media Marketing S.R.L., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Preluare materiale

Toate materialele disponibile pe acest site, indiferent de forma lor (text, imagine, video), pot fi preluate numai in urmatoarele conditii:

Text – textele pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere, numai cu indicarea sursei www.nicoletaluciu.ro. Preluarea integrala se poate face numai cu acordul scris al SC Web Media Marketing SRL.

Imagine, video – acest tip de materiale pot fi preluate numai cu indicarea sursei www.nicoletaluciu.ro.

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Web Media Marketing SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Datele dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre SC Web Media Marketing SRL si nu vor fi dezvaluite tertilor. Garantam confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza fie un formular de contact, de inscriere, fie atunci cand se posteaza un comentariu, unde este necesara introducerea email-ului, care nu este vizibil decat administratiei site-ului www.nicoletaluciu.ro.

Limitare raspundere

Materiale afisate pe acest site nu raspund pentru informatiile postate care nu sunt conforme cu realitate sau care au suferit modificari de la data postarii lor.
Informatiile sau materiale pe care site-ul le promoveaza nu atrag raspunderea sub nici o forma a SC Web Media Marketing SRL. Utilizatorii au posibilitatea si obligatia sa verifice si alte surse pentru a stabili exactitatea informatiilor.

Utilizatorii sunt de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SC Web Media Marketing in judecata cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, pentru prejudicii suferite in vreun fel sau provocate direct de SC Web Media Marketing SRL, ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor Termeni si Conditii.

Niciunul din materialele afisate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta si nu constituie o oferta de vanzare-cumparare a vreunui serviciu sau produs de orice fel prezentat pe site.

Site-ul si bunurile, serviciile, aplicatiile tertilor, continutul tertilor si orice alt tip de informatie si continut postat pe site sunt oferite utilizatorului “asa cum sunt”, fara nici o obligatie de raspundere din partea SC Web Media Marketing SRL.

Litigii

Eventualele litigii aparute intre SC Web Media Marketing SRL si utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Bucuresti, in conformitate cu legile in vigoare.