3 lucruri pe care le fac oricand cu placere

7
10618

Poate stiti deja ca sunt o persoana extrem de activa. Am avut dintotdeauna un program incarcat, uneori chiar haotic. Cu toate astea, am incercat, pe cat s-a putut, sa nu renunt la momentele dedicate doar mie, la lucrurile care imi plac, care ma relaxeaza si imi (re)dau buna dispozitie.

Asadar, exista trei lucruri pe care le fac cu placere oricand si profit de ocazie fara sa stau pe ganduri:

  1. Ma urc cu copiii in masina si plec! Iti spuneam mai devreme de momentele dedicate doar mie… Ei bine, odata cu aparitia copiilor, acestea au devenit din ce in ce mai rare si s-au transformat in momente de familie, atat de dragi mie. Asa ca, unul din lucrurile pe care le-as face oricand, cu drag si entuziasm, ar fi sa-mi pun copiii in masina si sa plecam intr-o mini excursie. Oriunde!
  2. Desenez. M-am nascut cu talentul acesta si nu prea am vorbit despre el. Fac acest lucru cand chiar am nevoie de momente doar pentru mine. Ma relaxeaza mult, imi stimuleaza imaginatia si creativitatea si ma scoate din rutina.
  3. Gatesc. Si nu oricum. Neaparat cu muzica! E un deliciu, si la propriu si la figurat, atat pentru mine, cat si pentru… familie!

gatesc

Relaxeaza-te si tu!

E extrem de important sa-ti iei pauze. Macar din cand in cand. N-ai crede, insa micile pauze care te deconecteaza nu-ti scad productivitatea, ba dimpotriva. Te energizeaza, iti redau cheful de viata si te stimuleaza, motivandu-te sa muncesti mai mult pentru a te bucura cat mai des de astfel de momente.

Asadar, tie ce-ti place sa faci atunci cand… nu mai vrei sa faci nimic altceva?

7 COMENTARII